Jeffrey (26)

Jeff zijn resultaat

De knop om 30 kilo kwijt. Na eigenlijk mijn hele leven stevig te zijn geweest ging bij mij 2 jaar geleden de knop om! Ik was het zat om al die extra kilo’s mee te zeulen en ondanks dat ik 3x per week voetbalde voelde ik mij niet fit en was ik behoorlijk te zwaar. Via […]

Tom (64)

Lees het verhaal van Tom

Doorpakken nu Al een paar jaar was ik van plan iets aan mijn conditie, uithoudingsvermogen, maatvoering en dergelijke te gaan doen, maar gelukkig vond ik steeds een excuus het niet te doen. Van mijn fysiotherapeute had ik ooit drie adressen van personal trainers gehad, want ik was ervan overtuigd, dat ik zonder die stok achter […]

Sunaina (27)

Het resultaat van Sunaina

Binnen no time een fitness analyse Toen ik begon met trainen bij Martijn sportte ik al een tijdje zelfstandig. Ik deed groepslessen en oefeningen op altijd dezelfde apparaten met schema’s van het internet. Ik vond van mezelf dat ik goed bezig was! Ik bereikte echter niet de resultaten die ik wilde behalen. Ik raakte een […]

Erik (53)

Erik zijn ervaring

Verantwoord grenzen opzoeken Als je net als ik elke week – en inmiddels langer dan een jaar – met plezier naar de sportschool gaat, wil dat wel wat zeggen over je personal trainer. Martijn weet me keer op keer te motiveren en dat zit ‘m in verschillende aspecten. Het begint met luisteren: hij weet wat […]

Andrea (43)

Lees Andrea's ervaring

Zolang het maar dynamisch en krachtig is Het liefst wil ik net zoveel en zo intensief sporten als ik deed zo’n vijf jaar geleden. Hardlopen, wielrennen, squashen. Als het maar dynamisch en krachtig is. De realiteit was dat ik vaker bij de fysiotherapeut zat dan dat ik op de fiets zat, aan het lopen was […]

Eva (40)

Lees het succesverhaal van Eva

Theathermaker, schrijver en moeder van twee kinderen Ik vond het eigenlijk best een decadent idee; een personal trainer. Ik zat met het idee te spelen omdat ik me al een tijd niet echt goed voelde. Ik wilde mijn energie terug, sterker worden en een paar kilo kwijt zou raken zou ook geen overbodige luxe zijn. […]

Michiel (76)

Lees het verhaal van Michiel

Nooit te oud om te starten met personal training Ik train nu sinds 2013 bij Sterker dan Ooit en heb er, na 5 jaar, nog enorm veel baat bij. Ik ben al wat ouder en voor mij betekent wel of niet trainen het verschil tussen dagelijkse bewegingen met of zonder pijn uit te kunnen voeren. […]

Marcel (43)

Personal training op maat gemaakt

Na burn-out een periode van opbouw Na een lange tijd van overbelasting, verkeerde keuzes maken, stress, raakte ik depressief en kreeg een burn-out. Een erg heftige tijd die ik echt niemand toewens, fysiek en psychisch was ik al mijn weerstand kwijt. Achteraf gezien vind ik het niet raar dat dit mij is overkomen. Ik heb […]

Els (53)

Ervaring van Els

Het tij keren Hoewel ik regelmatig sportte, leken mijn krachten eerder af dan toe te nemen. Ik voelde me weinig fit en had steeds vaker blessures. Ik was zes kilo afgevallen, maar ook dat proces stond stil. Zou een personal trainer iets voor mij kunnen betekenen? Die vraag speelde maanden door mijn hoofd. Fysieke oefeningen […]

Dawn (60)

Personal training ervaring van Dawn

An immediate connection I came to Martijn at a difficult stage of my life, having lost my job and having many chronic health issues. Still active but not as fit as I would like, having had to give up running, I needed to find a way to get more regular exercise. Since going to a gym […]