Zolang het maar dynamisch en krachtig is

Het liefst wil ik net zoveel en zo intensief sporten als ik deed zo’n vijf jaar geleden. Hardlopen, wielrennen, squashen. Als het maar dynamisch en krachtig is. De realiteit was dat ik vaker bij de fysiotherapeut zat dan dat ik op de fiets zat, aan het lopen was of in de sportschool te vinden was.

Korte sessies bij de fysio leverden echter nooit voor heel lang een oplossing en bovendien moest ik toch steeds iets van mijn vermogen inleveren. Deels ook omdat ik dan na blessureperiode weer te snel, te hard en teveel wilde. Na een aantal jaar op deze manier ploeteren, was ik het zo zat en ging ik op zoek naar een oplossing die mij echt verder kon helpen. Die oplossing is Sterker dan ooit waar ik aan de gang ben gegaan met Martijn, maar ook met andere trainers!

Heel snel echt resultaat

Sterker aan ooit heeft de kennis in huis om op een goede manier je kracht op te bouwen en te versterken, de rust om het te doceren en niet te overhaasten (zeker in mijn geval is dat heel erg hard nodig) maar ook alles om de trainingen uitdagend en intensief te doen zijn.

Crunches afwisselen met het wegduwen van autobanden. Push ups na een looptraining buiten. Geen les is hetzelfde, oefeningen doe je nooit meerdere lessen achter elkaar. Allerlei varianten volgen elkaar op. Het grootste voordeel is zonder twijfel de persoonlijke aandacht. Faken of een oefening niet goed uitvoeren is er niet bij. Er wordt goed gekeken of je een oefening wel goed doet, pas dan heb je er iets aan. Hoe vaak kwam het bij mij niet voor dat ik een buikspierklasje heel fanatiek mee deed maar ook aan mezelf niet wilde toegeven dat het echt niet mijn buikspieren waren die het echte werk deden.

Dat is waarom je bij Sterker aan ooit al heel snel echt resultaat merkt aan je lichaam. In kracht, in fitheid en in balans. Ik ben superenthousiast!

— Andrea