Skip to content

Meer spierkracht, minder vet

Ben je niet tevreden als je naar jezelf in de spiegel kijkt? Wil je meer spierkracht en een lager vetpercentage? Start met gerichte krachttraining en verander je eetpatroon. We vergroten stap voor stap je belastbaarheid binnen je mogelijkheden. Daarnaast bespreken we je voedingspatroon en houden we rekening met je leefstijl. Met een sterk fysiek en een goed figuur kom je beter voor de dag.

Welke stappen doorloop je tijdens dit traject?

  • We brengen in kaart waar je nu staat en waar je heen wilt. 
  • Wat is je gewenste vetpercentage?
  • Wil je meer focus op bepaalde delen van je lichaam?
  • In welke mate ben je in staat om je spieren goed te activeren? We helpen je hierbij zodat je sneller resultaat boekt.
  • We bepalen samen de einddatum van je doel.
  • Het voedingsplan maken we samen en monitoren we via een app.
  • We bepalen tussentijdse doelen en vieren je successen!

Zet nu de eerste stap en vraag een vrijblijvend intakegesprek aan.

Succesverhalen meer spierkracht, minder vet

We hebben veel ervaring met sporten met medische klachten, het behalen van een realistisch gewicht, burn-out herstel en het verkrijgen van meer spierkracht, minder vet. Lees de succesverhalen van enkele van onze klanten.

Erik Zijn Ervaring

Erik (53)

Verantwoord grenzen opzoeken

Als je net als ik elke week – en inmiddels langer dan een jaar – met plezier naar de sportschool gaat, wil dat wel wat zeggen over je personal trainer. Martijn weet me keer op keer te motiveren en dat zit ‘m in verschillende aspecten. Het begint met luisteren: hij weet wat mijn doelen zijn en stemt daar de training telkens weer perfect op af. Elk sport-uur is gevarieerd ingedeeld en nooit heb ik het gevoel dat we in herhaling vallen. Hij begrijpt heel goed wanneer ik uitgedaagd moet worden en wanneer het een tandje minder mag. Mijn grenzen worden hoe dan ook verantwoord opgezocht.

Intelligente uitleg

Dankzij zijn intelligente uitleg, weet ik inmiddels prima welke spiergroepen steeds weer op welke manier moeten worden getraind. Toch merk ik dat wanneer ik alleen sport, ik minder snel resultaat voel. Kennelijk zijn het vaak net die extra inspanningen, of die iets andere houding, die het verschil maken. En dat heb je zelf niet zo gauw in de gaten. Als ik erom vraag krijg ik de oefeningen van elke week gemaild, zodat ik dezelfde serie nog eens zelf kan doen. En wanneer ik op vakantie ga, stelt hij een trainingsreeks samen die ik met beperkte hulpmiddelen overal kan doen. Wat een service!

Gelukkig is trainen met Martijn ook erg gezellig. We hebben het vaak over voeding, andere vormen van beweging en sport, en we lachen tussendoor wat af. Kortom, ik heb in Martijn de trainer gevonden die me past als geen ander.

— Erik

 

Het Resultaat Van Sunaina

Sunaina (27)

Binnen no time een fitness analyse

Toen ik begon met trainen bij Martijn sportte ik al een tijdje zelfstandig. Ik deed groepslessen en oefeningen op altijd dezelfde apparaten met schema’s van het internet. Ik vond van mezelf dat ik goed bezig was! Ik bereikte echter niet de resultaten die ik wilde behalen. Ik raakte een keer aan de praat met Martijn en er was meteen een klik. Ik besloot om het eens te proberen met wat hulp. De eerste keer dat ik met Martijn trainde zag hij binnen no-time wat mijn zwakke plekken waren en waar ik aan moest werken. Mijn houding was niet goed en mijn core was zwak, het fundament moest eerst aangesterkt worden voordat ik verder kon. Hij bouwde mijn schema op van enkelvoudige naar meervoudige sets. Ik was elke keer benieuwd naar de nieuwe oefeningen, dit hield me gemotiveerd!

Balans als mantra

Balans is de mantra die ik van Martijn hebt geleerd, balans tussen trainen en herstel, balans tussen inspanning en ontspanning en balans in je voeding. Trainen met Martijn is een investering geweest waar ik mijn hele leven nog profijt van zal hebben, ook nu ik verhuisd ben en niet meer met Martijn kan trainen, vormt de kennis die hij me heeft bijgebracht nog steeds de basis van alles wat ik doe in de fitness. Bij alles wat ik deed, leerde Martijn me ook waarom ik het deed, Ik weet wat mijn zwakke plekken zijn en hoe ik die moet verbeteren. Ik beveel Martijn aan iedereen aan, die efficiënter en gerichter wil trainen en meer wil leren over verschillende trainingsmethoden. Ook al moet je het uiteindelijk zelf doen, je hoeft het niet alleen te doen!

— Sunaina

Eva (40)

Theathermaker, schrijver en moeder van twee kinderen

Ik vond het eigenlijk best een decadent idee; een personal trainer. Ik zat met het idee te spelen omdat ik me al een tijd niet echt goed voelde. Ik wilde mijn energie terug, sterker worden en een paar kilo kwijt zou raken zou ook geen overbodige luxe zijn. Als moeder wordt er op een dag behoorlijk wat van je kracht gevraagd. En als schrijver, de hele dag in je hoofd zitten, dat zat me ook niet lekker (letterlijk en figuurlijk). Dus trok ik de stoute schoenen aan. ‘Een intakegesprek kan nooit kwaad,’ dacht ik. Op verschillende plekken heb ik zo’n intake gedaan, maar voelde me bij Sterker dan ooit het meest op m’n gemak en nog belangrijker: alles werd meteen aangepast aan wat ik op dat moment wel en niet kon.

Wat een verademing na doelloos in sportscholen rondgelopen en aerobics-klasjes rondgehupt te hebben, zeker met zwakke enkels, een gammele knie en een rare schouder. Typisch hoe ik voorheen zelf focuste op wat ik allemaal niet kon, er vielen heel veel oefeningen bij voorbaat af als ik alleen sportte, gewoon omdat ik geen idee had hoe het ook anders kon.

Sterker dan ooit zet je in je kracht

Dat is de kracht van Sterker dan ooit; dat er naar je geluisterd wordt, naar hoe je je die dag voelt, of je voldoende geslapen hebt, rust genomen, hoeveel energie je hebt: en daar wordt de training op aangepast. Alles gaat uit van aan de rand van je grens trainen. Steeds mijn lijf net hard genoeg aan het werk zetten dat het een uitdaging wordt en blijft. Dat het dus ook leuk blijft.

Het was het beste idee van Nederland om een jaar geleden Sterker Dan Ooit te mailen en dat intake gesprek te gewoon te doen. Omdat – zeker als moeder- het heel makkelijk gaat, jezelf op de laatste plaats zetten. En in een training sta ik een uur lang op de eerste plaats. En dat heeft zijn weerslag op alles die dag, en de dagen tot de volgende training. Het contact – de gesprekken, de training, de tips – levert een enorme boost op. Aan energie, aan vertrouwen en aan kracht. Dat ik het gedaan heb.
Dat ik gedaan heb wat ik op dat moment kon. En dat dat nog steeds meer blijft worden. Sterker Dan Ooit zet je in je kracht en bouwt dan met je door.

 

— Eva

Heeft u medische klachten?

Sporten met medische klachten

Wilt u een realistisch gewicht?

Realistisch gewicht

Hulp bij je burn out

Burnout herstel

Meer spierkracht, minder vet

Back To Top