skip to Main Content

Meer spierkracht, minder vet

Ben je niet tevreden als je naar jezelf in de spiegel kijkt? Wil je meer spierkracht en een lager vetpercentage? Start met gerichte krachttraining en verander je eetpatroon. We vergroten stap voor stap je belastbaarheid binnen je mogelijkheden. Daarnaast bespreken we je voedingspatroon en houden we rekening met je leefstijl. Met een sterk fysiek en een goed figuur kom je beter voor de dag.

Welke stappen doorloop je tijdens dit traject?

  • We brengen in kaart waar je nu staat en waar je heen wilt. 
  • Wat is je gewenste vetpercentage?
  • Wil je meer focus op bepaalde delen van je lichaam?
  • In welke mate ben je in staat om je spieren goed te activeren? We helpen je hierbij zodat je sneller resultaat boekt.
  • We bepalen samen de einddatum van je doel.
  • Het voedingsplan maken we samen en monitoren we via een app.
  • We bepalen tussentijdse doelen en vieren je successen!

Zet nu de eerste stap en vraag een vrijblijvend intakegesprek aan.

Succesverhalen meer spierkracht, minder vet

We hebben veel ervaring met sporten met medische klachten, het behalen van een realistisch gewicht, burn-out herstel en het verkrijgen van meer spierkracht, minder vet. Lees de succesverhalen van enkele van onze klanten.

Erik Zijn Ervaring

Erik (53)

Overgestapt naar Martijn

Als je net als ik elke week – en inmiddels langer dan een jaar – met plezier naar de sportschool gaat, wil dat wel wat zeggen over je personal trainer. Martijn weet me keer op keer te motiveren en dat zit ‘m in verschillende aspecten. Het begint met luisteren: hij weet wat mijn doelen zijn en stemt daar de training telkens weer perfect op af. Elk sport-uur is gevarieerd ingedeeld en nooit heb ik het gevoel dat we in herhaling vallen. Hij begrijpt heel goed wanneer ik uitgedaagd moet worden en wanneer het een tandje minder mag. Mijn grenzen worden hoe dan ook verantwoord opgezocht.

Dankzij zijn intelligente uitleg, weet ik inmiddels prima welke spiergroepen steeds weer op welke manier moeten worden getraind. Toch merk ik dat wanneer ik alleen sport, ik minder snel resultaat voel. Kennelijk zijn het vaak net die extra inspanningen, of die iets andere houding, die het verschil maken. En dat heb je zelf niet zo gauw in de gaten. Als ik erom vraag krijg ik de oefeningen van elke week gemaild, zodat ik dezelfde serie nog eens zelf kan doen. En wanneer ik op vakantie ga, stelt hij een trainingsreeks samen die ik met beperkte hulpmiddelen overal kan doen. Wat een service!

Gelukkig is trainen met Martijn ook erg gezellig. We hebben het vaak over voeding, andere vormen van beweging en sport, en we lachen tussendoor wat af. Kortom, ik heb in Martijn de trainer gevonden die me past als geen ander.

Het Resultaat Van Sunaina

Sunaina (27)

Toen ik begon met trainen bij Martijn sportte ik al een tijdje zelfstandig. Ik deed groepslessen en oefeningen op altijd dezelfde apparaten met schema’s van het internet. Ik vond van mezelf dat ik goed bezig was! Ik bereikte echter niet de resultaten die ik wilde behalen. Ik raakte een keer aan de praat met Martijn en er was meteen een klik. Ik besloot om het eens te proberen met wat hulp. De eerste keer dat ik met Martijn trainde zag hij binnen no-time wat mijn zwakke plekken waren en waar ik aan moest werken. Mijn houding was niet goed en mijn core was zwak, het fundament moest eerst aangesterkt worden voordat ik verder kon. Hij bouwde mijn schema op van enkelvoudige naar meervoudige sets. Ik was elke keer benieuwd naar de nieuwe oefeningen, dit hield me gemotiveerd! Balans is de mantra die ik van Martijn hebt geleerd, balans tussen trainen en herstel, balans tussen inspanning en ontspanning en balans in je voeding. Trainen met Martijn is een investering geweest waar ik mijn hele leven nog profijt van zal hebben, ook nu ik verhuisd ben en niet meer met Martijn kan trainen, vormt de kennis die hij me heeft bijgebracht nog steeds de basis van alles wat ik doe in de fitness. Bij alles wat ik deed, leerde Martijn me ook waarom ik het deed, Ik weet wat mijn zwakke plekken zijn en hoe ik die moet verbeteren. Ik beveel Martijn aan iedereen aan, die efficiënter en gerichter wil trainen en meer wil leren over verschillende trainingsmethoden. Ook al moet je het uiteindelijk zelf doen, je hoeft het niet alleen te doen!

Anna (39)

Sinds ik bij Sterker dan ooit train gaat het over wat ik wél kan. En wat ik nog méér kan.

Back To Top