Wat kost een personal trainer?

De kosten van personal training zijn sterk afhankelijk van ervaringsniveau en specifieke wensen of pijnpunten. Denk aan kennis en expertise over lichaamshouding en blessures, coachingsvaardigheden en opleidingsniveau. Heb je alleen baat bij een “stok achter de deur” en beweeg je verder probleemloos? Dan volstaat een personal trainer die een lager tarief hanteert. Heb je speciale klachten of behoeften, dan heb je een erkend personal trainer nodig die de nodige certificaten of diploma’s in bezit heeft en bekend is met methoden om je bij deze specifieke pijnpunten te helpen.

Kosten personal training Leiden en omgeving

In Leiden wordt doorgaans een uurtarief tussen de 50 en 80 euro gehanteerd. In Amsterdam en Wassenaar zijn prijzen van 85 euro per uur of sessies gangbaarder.

Personal training bij Sterker dan ooit

Wat zijn de kosten van een trainingsessie met een personal trainer of coach bij Sterker dan ooit? Wij hanteren een tarief van 67,60 euro per sessie, inclusief btw. Verder maken we geen gebruik van abonnementen om onze klanten ‘’vast te leggen’’. We binden jou liever door goed werk te leveren, onder begeleiding van HBO/WO geschoolde personal trainers en coaches.

Betaling geschiedt maandelijks achteraf, op basis van het aantal sessies dat je hebt gevolgd. 

Klaar voor concrete stappen op weg naar een gezonder leven?
Neem contact met ons op voor jouw persoonlijke training!