Skip to content

Wij helpen je graag verder

Sterker dan ooit. Wat een heerlijk gevoel. Je voelt je fris in je hoofd en sterk in je lijf. Ons team aan HBO-geschoolde personal trainers en coaches werkt met jou aan het bereiken van een realistisch gewicht. Dit alles geeft je zoveel energie dat je het zeker weet: ik ben sterker dan ooit.

Zet nu de eerste stap en vraag een vrijblijvend intakegesprek aan.

personal trainer en oprichter Martijn
Deskundige personal trainer in Leiden

Martijn

Oprichter

Fitnesst al sinds het vorig millennium en heeft een master in psychologie. Denkt in oplossingen en bekijkt zaken van meerdere kanten. Fan van Brazilië en hard fietsen rondom de Vliet. Helpt graag bij het versterken van jouw lichaam, zeker als er sprake is van een blessure. Krijgt energie van coaching, zowel over voeding als in breder verband. Gaat graag het gesprek met je aan.

Lars

Geduld, empathisch en meelevend. Dat zijn drie kerneigenschappen van Lars. Als laatstejaars student fysiotherapie is het klachtgericht trainen zijn passie. Voor uitleg waarom een oefening goed voor je is en waarom je een bepaalde techniek moet gebruiken ben je bij Lars aan het goede adres. Naast personal training en fysiotherapie is er bij deze wedstrijdroeier geen tekort aan motivatie en doorzettingsvermogen. Met zijn kennis en aandacht werk je samen aan een fittere toekomst. Combineert hard trainen met een vlotte babbel.

portret personal trainer Lars
personal trainer Lars
personal trainer Thom
Bij Sterker dan ooit werken we met deskundige mensen

Thom

Deze fysiotherapeut-in-wording haalt zijn gram tijdens zijn workouts in de sportzaal, voor een kilootje extra draait hij zijn hand niet om. Zijn indrukwekkende fysiek gaat gepaard met een bijzonder vriendelijke en innemende persoonlijkheid. Kan met iedereen prima door een deur, op voorwaarde dat dat niet zij-aan-zij is. Heeft aandacht voor het individu en gaat vakkundig te werk.

Back To Top