skip to Main Content

Wij helpen je graag verder

Sterker dan ooit. Wat een heerlijk gevoel. Je voelt je fris in je hoofd en sterk in je lijf. Daarnaast werken we toe naar een realistisch gewicht. Dit alles geeft je zoveel energie dat je het zeker weet: ik ben sterker dan ooit.

Zet nu de eerste stap en vraag een vrijblijvend intakegesprek aan.

Deskundige personal trainer in Leiden

Martijn

Oprichter

Fitnesst al sinds het vorig millennium en heeft een master in psychologie. Denkt in oplossingen en bekijkt zaken van meerdere kanten. Fan van Brazilië en hard fietsen rondom de Vliet. Helpt graag bij het versterken van jouw lichaam, zeker als er sprake is van een blessure. Krijgt energie van coaching, zowel over voeding als in breder verband. Gaat graag het gesprek met je aan.

Thom

Deze fysiotherapeut-in-wording haalt zijn gram tijdens zijn workouts in de sportzaal, voor een kilootje extra draait hij zijn hand niet om. Zijn indrukwekkende fysiek gaat gepaard met een bijzonder vriendelijke en innemende persoonlijkheid. Kan met iedereen prima door een deur, op voorwaarde dat dat niet zij-aan-zij is. Heeft aandacht voor het individu en gaat vakkundig te werk. Is lief.

Bij Sterker dan ooit werken we met deskundige mensen
Persoonlijke begeleiding bij Sterker dan ooit

Mark

Toekomstig bewegingswetenschapper en gepassioneerd voetbalfan, helaas niet van de juiste club. Heeft naast een fluwelen vrije trap oog voor detail tijdens de trainingen. Expert in het helpen creëren van sterke been- en buikspieren, zowel bij klanten als bij zichzelf. Helpt door zijn opgedane ervaring tijdens de studie fysiotherapie graag bij het verbeteren van houding en beweegpatroon.

Erin

Met haar ervaring als personal trainer en haar master Cognitieve Psychologie straks op zak is Erin niet voor 1 gat te vangen. Een goed gesprek en flink zweten tijdens de training gaan hand in hand, waarbij techniek niet uit het oog wordt verloren. Houdt van Nutella, maar dit is niet de juiste plek om daar melding van te maken. Is buitengewoon bedreven in Afrikaanse dans.

Erin Personal Trainer bij Sterker dan ooit
Back To Top