Voedingsadvies

Gezonder eten om je beter te voelen en een realistisch gewicht te bereiken: Dat klinkt als een droom. Toch is dat met een een weloverwogen voedingsadvies mogelijk.

Zet nu de eerste stap en vraag een vrijblijvend intakegesprek aan.

Gericht voedingsadvies

Voeding: Het blijft een populair onderwerp waar talloze boeken over zijn verschenen en nog steeds geschreven worden. Het doel? Allemaal beloven ze informatie met daarin alles “wat je zou moeten weten”. Bladzijden vol met minutieus uitgewerkte voedingstips, maar als je het boek uit hebt denk je: Waar moet ik nu in hemelsnaam beginnen? Juist dat maakt het voor velen lastig de juiste eerste stappen te zetten.

Want, zie je de bomen door het bos nog? Enkelvoudige en complexe koolhydraten, verzadigde en onverzadigde vetzuren, verschillende soorten eiwitten, dierlijk eten of plantaardig eten: Ze komen in dieetboeken allemaal in niet bepaald beknopte vorm aan bod. Helaas zijn deze ”halve romans” vaak veel te uitgebreid, je raakt de draad gemakkelijk kwijt en vervolgens betekent het niets over jouw persoonlijke situatie. Goed voor jezelf zorgen kost namelijk ook de nodige tijd. Om het zo behapbaar mogelijk te maken, is een plan opstellen dat echt in jouw leven past cruciaal voor succes. Een persoonlijk gezondheidsplan maakt dit concreet. Hoe pakken we dat bij Sterker dan ooit aan? 

Concreet gezondheidsplan

  • We gaan in op de vraag: Wat kun je het beste eten? Het belangrijkste is om de bloedsuikerspiegel stabiel te krijgen. Een stabiel niveau zorgt voor minder zoetbehoefte en niet onbelangrijk: een vrolijker humeur.

  • We identificeren de gezonde eetpatronen die je al hebt. In het voedingsadvies leggen we extra focus op deze eetpatronen zodat het gezonde gewoontes worden.

  • Met het voedingsadvies dragen we ideeën aan voor de verdere invulling van het persoonlijk voedingsplan.

  • Na invulling van het schema monitoren we via een app de voortgang gedurende een aantal weken. Dit geeft jou en ons inzicht in je vorderingen.

Klaar voor concrete stappen op weg naar een gezonder leven?
Neem contact met ons op voor jouw persoonlijk voedingsadvies!