skip to Main Content

Coachgesprekken

Bij personal training en voedingsadvies kunnen coachgesprekken ondersteuning bieden om sportdoelen te behalen. Hier valt te denken aan inzicht in energieverdeling, meedenken over praktisch maken van oplossingen, hoe om te gaan met tegenslagen en het leren kennen van je sterke punten en verbeterpunten.

Niet alle gezondheidsdoelen hebben enkel te maken met sporten. Soms is er sprake van een energievraagstuk (bijvoorbeeld een burn-out of overspannenheid). Hierbij wordt vanzelfsprekend niet alleen gekeken naar beweging en voeding. Andere aspecten zijn ook van belang, bijvoorbeeld: waar krijg jij energie van? Hoe kan je je leven zo inrichten dat je voldoende herstelmomenten hebt? Wat zijn je grootste energielekken?

Tijdens de coachgesprekken gaan we wat dieper in op oplossingen die jou kunnen helpen om je energieker te voelen en meer uit het leven te halen. Meer uit het leven halen kan betekenen dat je je energieker wilt voelen om een sportief doel te behalen. Dat is echter niet altijd het geval. Een voorbeeld is het herstellen van een burn-out. Hier is vaak geen sprake van een sportief doel, echter wordt beweging wel ingezet om de energie te verbeteren en de klachten te verminderen.

Zet nu de eerste stap en vraag een vrijblijvend intakegesprek aan.

Back To Top