Hoe word jij Sterker dan ooit?

Wil je weten hoe een intakeverslag en personal training-plan er uit zien?

Bekijk enkele voorbeelden op deze pagina.

Persoonlijke training en coaching

Na 11 jaar aan persoonlijke training en coaching waarin wij inmiddels aardig wat mensen hebben geholpen, delen wij onze ervaringen en inzichten via deze blog graag met jou. Tijdens de coachingstrajecten ontdekten wij dat er regelmatig dezelfde onderliggende processen een rol spelen op weg naar het behalen van een gezondheidsdoel. 
Een goed voorbeeld is persoonlijk leiderschap tijdens een traject dat draait om gewichtsverlies. Wij merkten dat het ontzettend waardevol is als er op een ongedwongen manier meer informatie vrij beschikbaar is over welke psychologische constructen hierbij een rol kunnen spelen. Hierdoor ben je beter voorbereid en het geeft ruimte om een gesprek aan te gaan tijdens of na de trainingen. Dit komt het resultaat ten goede.
Wat wij willen bereiken door personal training, coaching en voedingsadvies is dat je je niet alleen fysiek sterker voelt maar ook beter kunt anticiperen als er zich grote veranderingen voordoen in je leven. Hoe ga je daar mee om en welke tools kan je inzetten om je doel te halen en om op het niveau dat je behaald hebt te blijven? 

Veel leesplezier. Een reactie via het contactformulier is altijd welkom.