skip to Main Content

Personal Trainer

Sterker dan ooit kiest de oefeningen die bij jou passen op basis van jouw fitheidsniveau en doelstellingen. Neem nu de eerste stap en maak een afspraak voor een vrijblijvende intake.

Wat personal training ”persoonlijk” maakt

Wanneer is een oefening ”passend”? Het kan zijn dat een beginnende sporter wel een kniebuiging (squat) kan uitvoeren, maar daar feitelijk niet de juiste spieren voor gebruikt. Mogelijke gevolgen zijn: overbelasting van de knie of een zere rug. Om dit te veranderen ga je samen met jouw personal trainer eerst aan de slag met geïsoleerde oefeningen voor de bil- en buikspieren. 

Bij geïsoleerde oefeningen ligt de nadruk op het correct aanspannen van een enkele spier in plaats van meerdere spieren tegelijk. Daarna doen we de kniebuiging nogmaals, waarbij het eenvoudiger is geworden om de juiste spieren aan te spannen. Met versterkte buik- en bilspieren wordt de focus bij de kniebuiging (squat) meer op de achterkant van de benen en de buik gelegd en minder op de knieën en rug. Met gerichte training leer je de juiste spieren te gebruiken! 

Nu je de juiste spieren tijdens een oefening weet te gebruiken kunnen we de oefeningen stap voor stap wat uitdagender maken. Gevolg: verbeterde houding, minder blessures, meer spierkracht, minder vet, sneller naar een realistisch gewicht, meer energie en meer vertrouwen in je lichaam.

Waarom is personal training belangrijk? 

  • Het voorkomen of genezen van blessures is een belangrijke reden om de juiste spieren te gebruiken bij het sporten. 
  • Je lichaamssamenstelling verbetert; meer spierkracht en minder vet.
  • Complexere oefeningen kunnen uitvoeren zodat je verbranding omhoog gaat en je sneller een realistisch gewicht bereikt. 
  • Makkelijker en vrijer bewegen in het dagelijks leven en energieker zijn

Word Sterker Dan Ooit!

Op de juiste manier bewegen dus, en ook nog flink zweten om eventuele bijkomende doelen te bereiken, dat bereik je met training bij Sterker dan ooit! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende intake!

Back To Top