Andrea (43)

Lees Andrea's ervaring

Zolang het maar dynamisch en krachtig is Het liefst wil ik net zoveel en zo intensief sporten als ik deed zo’n vijf jaar geleden. Hardlopen, wielrennen, squashen. Als het maar dynamisch en krachtig is. De realiteit was dat ik vaker bij de fysiotherapeut zat dan dat ik op de fiets zat, aan het lopen was […]

Michiel (76)

Lees het verhaal van Michiel

Nooit te oud om te starten met personal training Ik train nu sinds 2013 bij Sterker dan Ooit en heb er, na 5 jaar, nog enorm veel baat bij. Ik ben al wat ouder en voor mij betekent wel of niet trainen het verschil tussen dagelijkse bewegingen met of zonder pijn uit te kunnen voeren. […]

Dawn (60)

Personal training ervaring van Dawn

An immediate connection I came to Martijn at a difficult stage of my life, having lost my job and having many chronic health issues. Still active but not as fit as I would like, having had to give up running, I needed to find a way to get more regular exercise. Since going to a gym […]