Sunaina (27)

Het resultaat van Sunaina

Binnen no time een fitness analyse Toen ik begon met trainen bij Martijn sportte ik al een tijdje zelfstandig. Ik deed groepslessen en oefeningen op altijd dezelfde apparaten met schema’s van het internet. Ik vond van mezelf dat ik goed bezig was! Ik bereikte echter niet de resultaten die ik wilde behalen. Ik raakte een […]

Erik (53)

Erik zijn ervaring

Verantwoord grenzen opzoeken Als je net als ik elke week – en inmiddels langer dan een jaar – met plezier naar de sportschool gaat, wil dat wel wat zeggen over je personal trainer. Martijn weet me keer op keer te motiveren en dat zit ‘m in verschillende aspecten. Het begint met luisteren: hij weet wat […]

Eva (40)

Lees het succesverhaal van Eva

Theathermaker, schrijver en moeder van twee kinderen Ik vond het eigenlijk best een decadent idee; een personal trainer. Ik zat met het idee te spelen omdat ik me al een tijd niet echt goed voelde. Ik wilde mijn energie terug, sterker worden en een paar kilo kwijt zou raken zou ook geen overbodige luxe zijn. […]