Meer energie

Meer energie

Heb je weinig energie? Haal je voor je gevoel niet genoeg uit het leven? Sporten helpt, dus kom in beweging. Met onze doordachte aanpak helpt Sterker dan ooit jou je energieke zelf terug te vinden en meer te genieten van het leven. Zet nu de eerste stap en klik hier om een vrijblijvend intakegesprek aan te vragen.

 

Zet nu de eerste stap en vraag een vrijblijvend intakegesprek aan.

Eva

Eva (40)

”Na een jaar ben ik energieker, slanker en sterker dan ooit”.

Ik vond het eigenlijk best een decadent idee; een personal trainer. Ik zat met het idee te spelen omdat ik me al een tijd niet echt goed voelde. Ik wilde mijn energie terug en sterker worden. Een paar kilo kwijtraken zou daarnaast ook geen overbodige luxe zijn.

Als moeder wordt er op een dag behoorlijk wat van je kracht gevraagd. En als schrijver, de hele dag in je hoofd zitten, dat zat me ook niet lekker (letterlijk en figuurlijk). Dus trok ik de stoute schoenen aan.

‘Een intakegesprek kan nooit kwaad’, dacht ik. Op verschillende plekken heb ik zo’n intake gedaan, maar voelde me bij Bart het meest op m’n gemak en nog belangrijker: alles werd meteen aangepast aan wat ik op dat moment wel en niet kon.

Wat een verademing na doelloos in sportscholen rondgelopen en in aerobics-klasjes rondgehupt te hebben, zeker met zwakke enkels, een gammele knie en een rare schouder. Typisch hoe ik voorheen zelf focuste op wat ik allemaal niet kon. Er vielen heel veel oefeningen bij voorbaat af als ik alleen sportte, gewoon omdat ik geen idee had hoe het ook anders kon. Nu werd ik er gekeken naar wat ik wel kon, en dat werd steeds meer!

De kracht van Bart is dat hij naar je luistert, naar hoe je je die dag voelt, of je voldoende geslapen hebt, rust genomen, hoeveel energie je hebt: en daar past hij de training op aan. Het is belangrijk om aan de rand van jouw grens te trainen. Steeds mijn lijf net hard genoeg aan het werk zetten, zodat het een uitdaging wordt en blijft.

Het was het beste idee van Nederland om een jaar geleden Sterker dan Ooit te mailen en dat intakegesprek gewoon te doen. Omdat – zeker als moeder- het heel makkelijk gaat, jezelf op de laatste plaats zetten. En in een training sta ik een uur lang op de eerste plaats. En dat heeft zijn weerslag op alles die dag, en geeft energie voor de dagen erna. Naast het contact leveren de gesprekken, de training en tips een enorme boost op. Aan energie, vertrouwen en kracht, omdat ik precies gedaan heb wat ik op dat moment kon, terwijl ik wel vooruit ga. Sterker dan Ooit kijkt naar waar je op dit moment staat en bouwt dan met je door.

Eva
Theatermaker, schrijver